Assepoester stopt in Efteling Theater

Het sprookjesmusical met Koen Crucke komt naar België, op maandag 24 maart 2008 stopt de musical Assepoester definitief in het Efteling Theater. Sinds de première op 14 november vorig jaar hebben bijna 90.000 bezoekers de voorstelling bijgewoond. Vanwege dit grote succes in het Efteling Theater komt Assepoester van Rodgers en Hammerstein naar de Antwerpse Staddschouwburg. Daar gaat de musical in première op 19 april. In het Efteling Theater start in september de wereldberoemde familiemusical The Sound of Music.

Assepoester naar Vlaanderen
De internationaal bekroonde Broadway-productie Assepoester in het Efteling Theater mocht rekenen op lovende recensies in de Nederlandse én Vlaamse pers. Deze derde en tevens grootste productie van de Efteling in samenwerking met V&V Entertainment is de eerste productie die naar Vlaanderen komt. Ann Van Den Broeck neemt het glazen muiltje over van de Nederlandse zangeres Do. Jan Schepens vertolkt de rol van Prins in de Vlaamse versie. Behalve deze twee hoofdrollen neemt de voltallige cast, inclusief Koen Crucke (Koning) en Loeki Knol (Koningin), zijn intrek in Antwerpen.

NIEUW: Assepoester Suite in Efteling Hotel
De laatste tickets voor Assepoester in het Efteling Theater kunnen vanuit België gereserveerd worden via tel. 0900 84 037 (0,44 euro per minuut) of www.efteling.com. Liefhebbers van het sprookje van Assepoester kunnen vanaf nu nadromen in de nieuwe, exclusieve Assepoester Suite in het Efteling Hotel. Het is de 20e luxueuze themasuite in het Efteling Hotel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here