Vrouw zit vier dagen in cel zonder eten of drinken.

Een 38 jarige vrouw werd vier dagen lang eenzaam achtergelaten in een kleine cel van drie op drie meter in het lege gerechtsgebouw van Fayetteville, Arkansas, in de Verenigde Staten. De 38 jarige vrouw, Adriana Torres-Flores, werd opgepakt als onwettige Mexicaanse immigrant en sliep op de vloer met slechts een schoen als hoofdkussen, en met niets behalve haar eigen urine te drinken. Er was geen toilet in de cel aanwezig.

Torres-Flores, moeder van drie kinderen, werd vorige week donderdag in de cel opgesloten. Door een sneeuwstorm waren er echter minder mensen dan gebruikelijk aan het werk. Toen een bewaker op maandagochtend de deur van de cel opende, lag Torres-Flores op de vloer, zei de afgevaardigde. Volgens Nathan Lewis, advocaat van Torres-Flores. "Niemand loopt daar rond op vrijdag, waardoor zij tijdens het weekend aan haar lot overgelaten werd". Aagezien zij al die tijd geen water noch voedsel kreeg ging haar toestand snel achteruit. Zij werd opgenomen in een lokaal ziekenhuis en is nu terug thuis, uitgeput van haar avontuur.

Volgens haar advocaat woont Torres-Flores al 19 jaar in de Verenigde Staten en zijn haar kinderen er geboren. Zij werd donderdag gearresteerd samen met een grote groep tijdens een onderzoek met betrekking tot de verkoop van geplagieerde DVDs en CDs. Zij ging naar de rechtbank voor een hoorzitting maar besliste niet schuldig te pleiten. Zij werd in afwachting van haar overplaatsing naar een plaatselijke gevangenis in een cel in het gerechtsgebouw ondergebracht. Daar werd zij echter vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here