Ishtar gaat naar Belgrado voor eurosong 2008

De keuze is gevallen…., Ishtar, de groep uit Sint – Lievens – Esse gaat naar Belgrado voor Eurosong 2008. Sandrine werd tweede. Een terechte keuze en hopelijk wint België voor de tweede maal in de geschiedenis het Eurosong. Het muzikale collectief rond Soutkin Baptist en Michel Vangheluwe was voor de deelname aan 'Eurosong 2008' volslagen onbekend bij het grote publiek. Hun zelfgeschreven nummer 'O Julissi na jalini' is gigantisch opgevallen tijdens de voorronde. De groep won zijn voorronde en de halve finale van 'Eurosong 2008'.

De Belgische platenfirma ARS Entertainment / Universal Music Group heeft zopas een overeenkomst bereikt met Ishtar om hun muzikale inbreng in binnen- en buitenland te behartigen. Gedelegeerd bestuurder Patrick Busschots: "Ishtar heeft tijdens 'Eurosong 2008' de harten gestolen van Vlaanderen met hun zelfgemaakte, pretentieloze liedje 'O Julisi na jalini'. We zijn met de groep aan tafel gaan zitten en tot een overeenkomst gekomen waarbij het nummer 'O Julisi na jalini' op de markt zullen brengen alsook het album waar de groep al geruimte tijd intensief mee bezig is".

Ishtar-boegbeeld Michel Vangheluwe is bijzonder opgetogen met het platencontract bij ARS Entertainment / Universal Music: "We zijn uiteraard zeer blij met wat ons als groep momenteel overkomt. Na onze eerste verschijning in 'Eurosong 2008' kregen we telefoon van ARS en een uitnodiging om samen rond de tafel te gaan zitten. Vanaf ons eerste gesprek was het duidelijk dat zij in Ishtar geloven en dat ze hetzelfde enthousiasme met ons weten te delen. Het resultaat is een overeenkomst waar we ons allemaal heel goed bij voelen".

Bij ARS Entertainment blijft het motto 'investeren in talent van eigen bodem' van kracht. Aanstaande vrijdag 14 maart 2008 ligt de debuutsingle 'O Julisi na jalini' van Ishtar in de winkels en is hij digitaal te koop. Het album van Ishtar zal in de loop van dit jaar verschijnen, vermoedelijk het voorjaar.

Website www.ishtar.be

Youtube Youtube.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here