...

Ouders niet te spreken over ongeval met kleuter

kidIn Antwerpen zijn de ouders van deze kleuter niet te spreken over de juf van de kleuterschool De Bijtjes. Op de speelplaats van kleuterschool De Bijtjes in Antwerpen verhing een vijfjarig jongetje zich bijna aan een touw. De ouders beschuldigen een juf van geweldpleging.

Volgens de moeder zou haar zoontje zijn gefolterd door de kleuterjuf, “hij werd geslagen en daarna opgehangen aan een touw omdat hij niet in de rij wou staan. Ik zal er alles aan doen dat die juffrouw haar baan kwijtraakt” aldus de moeder van de kleuter.

De beelden verspreiden zich snel via Face-book en Twitter.

Het Antwerpse stedelijk onderwijs onderzoekt de zaak. Volgens de schooldirectie was de kleuterjuf niet aanwezig tijdens de feiten.

De ouders zelf protesteren aan de school en willen dat de kleuterjuf aan de schoolpoort komt. Dit alles doet ons denken aan de kleuterjuf uit de blokkendoos.

Op de foto’s die we vonden op Face-Book is de lijn van het touw en schaafwonden in de hals van de kleuter duidelijk te zien. Het is perfect mogelijk dat de kleuter met een springtouw rond zijn nek gewoonweg rende en struikelde.