Geen vijgen na Pasen voor Radio Media.

Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan heeft de lokale Radio Media, die uitzendt vanuit de Ruggestraat in Avelgem, in zijn feestprogramma ook een pak activiteiten opgenomen specifiek gericht naar zijn luisteraars. Na de "Gouden 100", een overzicht van de populairste hits uit zijn 25 jarig bestaan, brengt de populaire radio, die zijn antennes specifiek richt op de Vlaamse Ardennen, het land van Stijn Streuvels en Adriaan Brouwer, op paasmaandag 24 maart 2008, de "Top 107 van de Jaren '90".

Het idee om specifiek de grootste hits uit de jaren negentig te brengen, kwam er na massale reacties van luisteraars die de enthousiaste ploeg aan medewerkers mocht ontvangen ter gelegenheid van een zelfde hitlijst met enkel hits en informatie uit de jaren tachtig, die in november van vorig jaar werd uitgezonden. De Top 107 van de Jaren '90 wordt inderdaad niet zomaar een lijst met enkel de populairste deuntjes uit die periode. Het wordt een unieke flashback naar het laatste decennium van vorige eeuw, met niet enkel hits als "Iris" van de Goo Goo Dolls, "Wonderwall" van Oasis, of "Dromen zijn bedrog" van Borsato.

Er wordt tevens aandacht besteed aan de belangrijkste nieuwsitems uit binnen- en buitenland, aan sport, film en televisie, en mode en trends uit die periode. Een Top 107, om ook extra de frequentie waarop Radio Media uitzendt te benadrukken: 107FM. De Top 107 van de Jaren '90 start om 9 uur 's morgens. De ontknoping kan je horen even voor 6 uur 's avonds. Dan weet je meteen ook wie de grootste hit scoorde eind vorige eeuw. Het luisterpubliek uit de regio Waregem – Ronse, en Kortrijk – Oudenaarde mag op paasmaandag dus veel meer verwachten dan alleen maar "vijgen na Pasen".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here