Miss Bambylicious 1ste Eredame op de MBT Verkiezing 2008

Miss Bambylicious, alias Kristof Buylen uit Oudegem, werd afgelopen weekend (za 23/2) verkozen uit 8 finalisten tot 1ste Eredame op de enige echte prestigieuze MBT Verkiezing 2008. De verkiezing die bijgewoond werd door zo'n 800 toeschouwers, ging door in Salons Mantovani te Oudenaarde.

De opgelegde thema's, o.a. een badpak défilé, en de vrije nummers werden gejureerd door o.a. Kelly pfaff, Lieven Debrauwere, Ivann, Papa Chico, MBB Nele Somers. Het niveau lag enorm hoog dit jaar en de show had een groot sterren gehalte. Kosten nog moeite werden gespaard voor schitterende kostuums en acts met dansers en special effects. Het publiek was dan ook meer dan overweldigd door het spektakel.

Miss Bambylicious wil hierbij dan ook al haar aanwezige fans (soms van de andere kant van België) hartelijk danken voor de steun die zij van hen tijdens het gebeuren mocht ontvangen. Binnenkort wordt een website geopend rond haar persoon.

Kandidate Farah Night, die nog maar enkele maanden actief is als showqueen, maar reeds heel wat ervaring heeft in dit aparte wereldje, ging met het felbegeerde kroontje lopen. De Kempense Madame Babouchka werd 2de Eredame. Foto's op www.missbelgiantravestie.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here