Deckers & Ornelis betalen 500 lonen terug op 29 februari

Deckers & Ornelis, de ochtend-dj's van Q-music, betalen het dagloon terug van de eerste 500 luisteraars die op vrijdag 29 februari samen met hen een pint bier gaan drinken op café. 29 februari is een schrikkeldag. Deckers & Ornelis vonden dat ze iets speciaals moesten doen op die schrikkeldag en beslisten samen met de luisteraars om 29 februari uit te roepen tot Nationale Mannendag, want zo'n feestdag bestaat nog niet.

Op 29 februari trakteren Deckers & Ornelis alle mannen die op café gaan. Meer nog, ze betalen het dagloon terug van de eerste 500 cafébezoekers. De meeste mannen moeten werken op 29 februari en zijn dus verplicht om een dag vakantie op te nemen. Door het dagloon terug te betalen, kunnen ze dat compenseren.

Deckers & Ornelis starten samen met Jupiler ook een petitie om van 29 februari een officiële feestdag te maken voor mannen. Ze roepen daarom al hun luisteraars op om hun handtekening achter te laten op Q-music.be of op de formulieren die in alle Jupiler-cafés liggen. Op 29 februari brengen Deckers & Ornelis 's ochtends een bezoek aan Minister van Gelijke Kansen Van Brempt en geven ze de petitie af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here