Wie wordt meest ondernemende vrouw van 2008

Sabine De Laet, Karine Valy of Annick Verneert. Tussen die drie ondernemende vrouwen gaat het nog voor de Womed Award, de Prijs voor de meest ondernemende vrouw van 2007. Het publiek bepaalde dat na een stemming op de websites van UNIZO, markant en Trends. Op 5 maart maakt een jury de winnares bekend van de Womed Award 2007. Ze kiest daarvoor uit de drie vrouwelijke ondernemers die door het publiek werden gekozen uit 5 finalistes. Karine Valy baat de Hasseltse schoenwinkel La Bottega uit. De firma van Sabine De Laet, Kadé, produceert in Geel de pasta's en desserts voor supermarkten. Annick Verneert baat een bakkerij-drive in uit in Sint-Amandsberg.

De 9de Womed Award bekroont een zelfstandig ondernemende vrouw die het harde werk in haar bedrijf weet te combineren met haar gezin en haar sociaal leven. De Womed Award is een initiatief van het netwerk van ondernemende vrouwen markant, de Unie van Zelfstandige Ondernemers UNIZO en de Vlerick Leuven Gent Management School.

UNIZO ontwikkelde recent ook, samen met het sociaal verzekeringsfonds SVMB, een loopbaancoachingsproject voor zelfstandigen. De loopbaandienstverlening richt zich op ondernemers met het doel die te voorzien van de nodige handvaten om de eigen loopbaan te sturen.

Alle info over de Womed Award op www.unizo.be/womedaward.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here