Anissa Temsamani doet mee aan Sterren op de dansvloer

Nog dit voorjaar brengt VTM de derde editie van het succesvolle amusementsprogramma 'Sterren op de Dansvloer', dat genomineerd is voor de Vlaamse Televisiesterren, de Vlaamse TV-Oscars zeg maar. De productie is volop bezig met de keuze van de deelnemers. Zopas heeft Vlaams Parlementslid Anissa Temsamani (sp.a) toegezegd om mee te doen aan de derde editie van 'Sterren op de Dansvloer', het succesvolle amusementsprogramma van VTM. Voor heel veel mensen zal zij ongetwijfeld de meest verrassende kandidate zijn. Anissa Temsamani beseft dat zelf natuurlijk ook. Maar voor haar – en voor wie haar persoonlijk kent – is haar keuze toch niet zo onverwacht.

"Ik dans zeer graag", aldus de Mechelse politica, "Maar ik heb nooit de kans gehad om lessen te volgen. Het is er gewoon nooit van gekomen. Voor mij is dit dus een buitenkans. Ik heb er echt veel zin in".

Politici hebben het altijd zeer druk, horen we telkens weer. Blijkbaar heb je toch nog tijd gevonden voor de trainingen en de shows.

"Inderdaad. Maar voor de komende maanden zit mijn agenda nu wel eivol. Ik blijf mijn werk in het parlement en in Mechelen gewoon voortdoen. Dat heb ik ook duidelijk afgesproken met de productie. Daarnaast is er nog enkel 'Sterren op de Dansvloer'. Daar gaat al mijn vrije tijd aan op. De politiek zal me dus niet moeten missen, mijn kinderen en partner misschien wat meer. Maar zij zijn mijn eerste supporters. Ze zijn dan ook bereid om er de minder leuke kantjes bij te nemen".

Politici en amusementsprogramma's, daar is al meer dan één boompje over opgezet. Kan het of kan het niet?

"Voor mij kan het, als het programma je ligt. En dat is bij mij zeker het geval voor 'Sterren op de Dansvloer'. Bovendien gaan mensen mij ook eens op een andere manier leren kennen. Ik heb mij nooit willen profileren als allochtone, dat is veel te geforceerd. Maar nu krijg ik misschien wel de kans om een aantal clichés recht te trekken omtrent allochtone meisjes en vrouwen en dansen bij voorbeeld. Het is tegelijkertijd mooi meegenomen dat ik nu mensen kan bereiken die ik anders veel moeilijker zou bereiken. Maar het allerbelangrijkste is wel dat ik er vooral wil van genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here