Primeur, Belcenter start met ADSL-verbinding van 6 Mbit

Belcenter laat ons weten dat vanaf eind maart overal in België een ADSL-verbinding gaat aanbieden met een snelheid van 6 Mbit voor downloaden en 640K voor uploaden. Dergelijke snelheden zijn een primeur op deze sterk groeiende markt van de ADSL-breedband. Terwijl het aantal internetaansluitingen via breedband tegen de 2 miljoen aanloopt, kijken de meeste Belgische internetgebruikers al uit naar mogelijkheden om nog sneller te kunnen surfen.

Een boodschap die duidelijk overgekomen is bij Belcenter, dat de lat qua snelheid steeds hoger legt. Nicolas Breuer, die verantwoordelijk is voor de marketing, stelt: "Onze ADSL-activiteiten hebben in 2004 een enorme groei gekend. Maar wij laten het daar niet bij. Wij willen onze klanten een absoluut comfort bieden en bieden voortaan dan ook een 6 Mbit-verbinding aan op het hele Belgische grondgebied.

Het aanbod van Belcenter is echter uniek omdat het echt nationaal geldt. "Van Oostende tot Aarlen kan iedereen surfen met een snelheid van 6 Mbit. Eén voorwaarde: de surfer moet zich op maximum 2,5 kilometer bevinden van de centrale waarvan hij afhangt", bevestigt Yves Mahieu, technisch directeur.

Belcenter in het kort:
Sinds 2000 biedt Belcenter aan zowel bedrijven als particulieren een ruim gamma telecomdiensten aan. Naast haar portaalsite die zowel beschikbaar is in Belgische als in Luxemburgse versie, is Belcenter ook actief op het vlak van netwerkadvies, server hosting, op maat gemaakte DATA-oplossingen via xDSL (ADSL en SDSL) en optische vezelkabels die rechtstreeks aangesloten zijn op het bedrijfsnetwerk in Zaventem.

http://www.belcenter.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here