...

Stad Gent zoekt 40-tal begeleiders kinderopvang

kinderenStad Gent zoekt 40-tal begeleiders kinderopvang

De Stad Gent is op zoek naar een 40-tal kinderbegeleiders voor haar Dienst Kinderopvang. Zij kunnen vanaf oktober aan de slag in de kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang. Samengeteld is de dienst goed voor de opvang van bijna 5.000 kinderen. Naast vervangingen gaat het ook om een uitbreiding met 20 contracten om tegemoet te komen aan de gestegen werkdruk.

De Dienst Kinderopvang van de Stad Gent telt 72 opvanglocaties, die in totaal meer dan 1.000 kinderen opvangen tussen 0 en 3 jaar en ongeveer 3.800 kinderen van 3 tot 6 jaar. Dit gaat om kinderdagverblijven, voor kinderen van 0 tot 3 jaar, maar ook om initiatieven voor buitenschoolse opvang, waar kinderen van de kleuterschool terecht kunnen. De stedelijke kinderopvang staat bekend om haar pioniersrol in Vlaanderen. De Dienst Kinderopvang streeft naar een toegankelijke kinderopvang en draagt respect voor diversiteit hoog in het vaandel.

De Stad Gent investeert sterk in haar kinderopvang. Daarom is ze op zoek naar een 40-tal gedreven kinderbegeleiders. Wie als kinderbegeleider aan de slag gaat bij de Stad werkt binnen een goede infrastructuur met een sterk uitgebouwde visie en kan bovendien rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen, geen gesplitste diensten, toffe collega’s en regelmatige vorming.

Momenteel loopt een selectieprocedure voor begeleider in de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent. Solliciteren kan vanaf 25 juni tot en met 4 augustus, via www.stad.gent/solliciteren. Indiensttreding is voorzien vanaf 1 oktober 2015.

Daar is ook alle informatie beschikbaar over de functie-inhoud en deelnemingsvoorwaarden.