Vlaams Belang Jongeren uitgesloten op mars voor werk

Nu zaterdag vindt er in Brussel een Jongerenmars voor werk plaats. Ook de Vlaams Belang Jongeren zijn ervan overtuigd dat met een ander en beter overheidsbeleid jongerenwerkloosheid daadwerkelijk kan worden aangepakt. De werkloosheid bij jongeren ligt de Vlaams Belang Jongeren, als jongerenorganisatie van de favoriete partij van de Vlaamse arbeider, nauw aan het hart.

In dit kader wensten wij ons, na uitnodiging van diverse lokale afdelingen van VBJ door de organisatoren, dan ook aan te sluiten bij de Jongerenmars Voor Werk. De Vlaams Belang Jongeren wensten hun steun aan te bieden bij dit lovenswaardig initiatief en waren ervan overtuigd dat de boodschap het best zo breed mogelijk kan gedragen worden. Wij waren bereid om actief mee te werken aan de Jongerenmars door het zenden van een ruime delegatie.

Dit was echter zonder de jongerenorganisaties en kleurvakbonden van de traditionele partijen gerekend. Een oppositiepartij die het socialistische 'beleid' op de korrel durft te nemen in hun mars, dat was duidelijk van het goede te veel!

De Vlaams Belang Jongeren zullen de komende weken een campagne opstarten waarin we het huidige wanbeleid aanklagen en een degelijk Vlaams Belangalternatief zullen aanreiken. Aldus Hans Verreyt Nationaal voorzitter Vlaams Belang Jongeren
Bron: Persbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here