Tim Kiekens is de Sven Ornelis-lookalike

Tim Kiekens is de enige echte lookalike van Sven Ornelis. Dat beslisten de Q-luisteraars en een professionele jury vanmorgen tijdens de finale van de Sven Ornelis-lookalikewedstrijd. Tim is 28 jaar, woont in Heldergem en werkt als arbeider. De hele maand februari mag hij rondrijden met een Alfa Romeo GT, net dezelfde wagen als de echte Sven. Hij ontvangt een VISA-kaart ter waarde van 3000 euro zodat hij elke dag van februari op restaurant kan gaan eten en hij krijgt 29 XXL-hemden met verticale strepen, zoals de echte Sven draagt, één hemd voor elke dag van februari.

Vorige week lanceerde ochtend-dj Erwin Deckers het idee om een Sven Ornelis-lookalikewedstrijd te organiseren. Vaak krijgt de redactie van Q-music foto's van luisteraars die vinden dat ze op Sven lijken. Erwin vond dat het tijd werd om op zoek te gaan naar de enige echte dubbelganger van Sven. Tot dinsdagmorgen konden de Sven-lookalikes zich inschrijven op de site en daar een foto posten van zichzelf. In totaal kwamen er 135 inzendingen binnen!

Van dinsdag tot donderdagmorgen konden luisteraars hun stem uitbrengen. 10 kandidaten werden geselecteerd. Zij namen het vanmorgen tegen elkaar op onder het kritisch oog van een professionele jury. Dat waren twee specialisten in robottekeningen van de federale politie, de eigenares van een modellenbureau en een fotograaf. De punten van de jury leidden tot 3 finalisten die het meest leken op de echte Sven. Hun score werd opgeteld bij het aantal stemmen op de site. Zo kwam Tim Kiekens als winnaar uit de bus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here