Belgacom geeft haar ADSL klanten meer

Vanaf donderdag surfen de ADSL klanten van Belgacom nog comfortabeler voor dezelfde prijs. Belgacom wil immers aan de behoeften van haar klanten beantwoorden. De klant gebruikt zijn ADSL lijn voor steeds meer verschillende doeleinden als foto's op het internet zetten of muziek en film downloaden. Die zaken vragen almaar meer bandbreedte en langere laadtijden. Om 2008 goed in te zetten met kortere laadtijden verhoogt Belgacom de downloadsnelheid voor ADSL Time, ADSL Budget en ADSL Light. Voor ADSL Light, ADSL Go en ADSL Plus gaat de uploadsnelheid naar omhoog.

Voor ADSL Time & ADSL Budget wordt de downloadsnelheid opgetrokken van 512kbps tot 1Mbs. Zo zal bijvoorbeeld het downloaden van een game of een volledig muziekalbum voortaan ongeveer 4 minuten duren in plaats van 8. Voor ADSL Light wordt de uploadsnelheid wordt verhoogd van 192 naar 256 kbs. Een kalender met 12 foto's met doorsnee beeldkwaliteit uploaden zal voortaan in ongeveer 6 in plaats van 8 minuten kunnen gebeuren. De downloadsnelheid stijgt van 1 naar 2 Mbs, waardoor bijvoorbeeld een game of een volledig muziekalbum downloaden zal kunnen in ongeveer 2 minuten in plaats van 4.

Voor ADSL Go en Plus blijft de downloadsnelheid 4 Mbs. De uploadsnelheid wordt echter opgetrokken van 256 tot 400 kbps. Een kalender met 12 foto's met doorsnee beeldkwaliteit uploaden zal dus geklaard zijn in ongeveer 4 minuten in plaats van 6. Voor ADSL Plus wordt het downloadvolume bovendien met ingang van 1 februari opgetrokken van 30 tot 35 GB per maand: abonnees van Belgacom ADSL Plus kunnen voortaan dus nog meer downloaden voor dezelfde prijs. Over prijzen gesproken: de prijzen variëren van 5,95 euro per maand voor ADSL Time tot 57 euro voor ADSL Plus.

Guido Van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here