Vluchtmisdrijf te Retie

De politie en het parket van Turnhout doen een oproep tot getuigen die zaterdagnacht, 5 op 6 januari, een verkeersongeval hebben gezien op de Provinciebaan in Retie. Zaterdagavond reed een minderjarige jongen uit Retie met de fiets naar een fuif in Schoonbroek. Zondagochtend, om kwart over 2, reed de jongen terug naar huis. Ter hoogte van de bushalte nabij Retie Berg stak de jongen de straat over maar werd langs achter aangereden door een onbekend voertuig. De bestuurder ging er vandoor zonder te stoppen in de richting van Retie Centrum.

Op de plaats van de aanrijding werd glas gevonden van een bechterbuitenspiegel, mogelijk afkomstig van het aanrijdende voertuig. Het gaat vermoedelijk om een spiegel van een rode AUDI A6, gebouwd tussen 1997 en 2002. De politie zou de eigenaar van deze wagen graag willen kennen, ook als die met de aanrijding van het voorbije weekend niets heeft te maken.

Was u getuige van het ongeval op de Provinciebaan of weet u meer over de rode, beschadigde AUDI A6, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119

Bericht van de Federale gerechtelijke politie – Tel 02 5544881

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here