Wietgebruik is angstaanjagend zegt een moeder

Mijn zoon begon met roken, vervolgens wiet,(15jaar) met alle gevolgen van dien ;" aangezien cannabis elke emotie versterkt is er een toename van depressies, suïcidaal denken, verbale en fysische agressie, paranoia. Cannabis leidt tevens tot deconcentratie, a-motivatie, een toename van allerhande psychosen en asociaal gedrag . Eenmaal een kind verslaafd is aan cannabis heb je er geen vat meer op en kan je het niet meer opvoeden zoals het hoort.

" Vervolgens heeft mijn zoon daarna uiteindelijk ook cocaïne gebruikt,(22jaar) met als resultaat nog minder geweten en nog meer psychische en materiele schade; hetgeen tijdens het wietgebruik ook al angstaanjagend was. Als je kind eenmaal veel en regelmatig drugs en/of alcohol gebruikt ; kun je het opvoeden inderdaad wel vergeten, Verdriet en machteloosheid zullen je gevoelens zijn waarmee je achterblijft .

Voorbeelden van schade; de school verlaten op 15 jaar. Dierenmishandeling, vechten met messen e.d. moeder en andere dierbaren bedreigen. afpersing en manipulatie. Gewetenloos, respectloos gedrag, ziek en mager worden /zijn /blijven.; longziekten, infecties, overgeven, allerlei. Stelen van bekenden en onbekenden, liegen, bedriegen en vernielen van bezittingen van anderen. Verwaarlozing van zichzelf en omgeving, onvoorpelbaar/onberekenbaar gedrag; ontoerekeningvatbaar zijn, geheugenverlies, hersenschade. Helemaal contact gestoord worden veel verbaal geweld; ziekmakend! moet ik doorgaan…,?

Ik heb het allemaal moeten meemaken, wat moet ik met een zoon die alle hulp weigerd, steeds zegt dat hij niet meer zal gebruiken, maar uiteindelijk terugvalt. Hij wil niets van niemand aannemen, ieder die hem naar de hulpverlening verwijst wordt door hem persoonlijk schade aangedaan… ouders jullie kunnen niet streng genoeg zijn om dit allemaal te voorkomen… , vooral in het belang van het kind, maar ook jezelf; verbiedt die drugs/alcohol.!!!! Zoek geen hulp bij jeugdzorg als zij het gedoogbeleid(nog) hanteren, dat was onze weg tot de hel… wel wil ik opmerken dat ik geloof dat er mensen zijn die wel op een "verstandige manier "af en toe een jointje roken en daar geen schade van ondervinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here