Dochter betrapt haar vriendje met eigen moeder in bed

De 22 jarige Shelley Buddington deed onlangs de verrassing van haar leven toen ze onverwachts haar 47 jarige moeder Lesley in Bristol een bezoekje bracht. Ze stapte zonder aan te bellen het huis binnen en ontdekte tot haar verbazing de laarzen van haar vriendje Andrew netjes op de mat. Maar die was op dat ogenblik op zijn werk, tenminste dat dacht ze. Ze ging stilletjes naar boven, de muziek en het gegiechel had haar achterdochtig gemaakt. Bij de deur van de slaapkamer aangekomen hoopte Shelley dat het één grote vergissing was en dat haar vriendje vergeten was haar te zeggen dat hij langs kwam om een karweitje te doen.

Achter de gesloten deur hoorde ze hoe mama gilde en kreunde klaagde dat Andrews handen te koud waren. Met een ruk opende ze de deur en Shelley stormde de kamer binnen met de GSM in aanslag om een foto te nemen. Shelley: "De foto was nodig om achteraf geen gezeur te moeten aanhoren dat het niet was wat het leek en andere smoezen". Andrew en Lesley werden betrapt toen ze schaars gekleed rechtsprongen, waarna Shelley het huis uitliep. Shelley en Andrew waren net 10 maand samen. Shelley was zo boos dat ze de foto op Facebook zette om Andrew en Lesley aan de schandpaal te nagelen.

Shelley's moeder betreurt het gebeuren. Andrew was altijd vriendelijk en behulpzaam en af en toe gingen ze met hun drietjes uit. Als Shelley nu terugblikt realiseert ze zich dat er tussen die twee groeide. Haar moeder beweert dat het de eerste keer was en dat het een stom toeval was en er niets gebeurd is, maar dat gelooft Shelley niet. Andrew ziet het anders: Lesley is een knappe vrouw en het avontuurtje werd hem op een gouden schaal aangeboden. Bovendien keert Andrew met Nieuwjaar terug naar huis en dat was in elk geval het einde. Wat Shelley het ergste vindt is niet het afscheid van Andrew: vriendjes komen en gaan. Maar ze heeft slechts één moeder en het beeld van haar moeder met een 20 jarige snotneus in bed zal ze niet licht vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here