Japanse uitzendingen op de Belgische tv

Shokora Inc. maakt zijn opwachting in het Belgische medialandschap. Het Japanse productiehuis, dat gespecialiseerd is in creatieve programma's met een erg hoge amusementswaarde, biedt vanaf heden haar diensten aan aan de programmamakers van de Belgische tv-zenders.

Shokora Inc (http://www.shokora.jp), in 2001 opgericht, is een onafhankelijk bedrijf dat naam heeft gemaakt met avonturenspelletjes als Can you spell Madness en Running butt naked, en met de geestige en amusante formats Did he?, Is this the end? en Friend or foe. Deze producties behoren zonder uitzondering wekelijks tot de meest bekeken tv-uitzendingen in het Land van de Rijzende Zon.

Shokora maakt zich nu op om het Belgische medialandschap te veroveren. "Wij willen onze bekendste tv-spelletjes importeren in België, legt Kenji Katsuyuki uit, oprichter van Shokora Inc. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de filosofie van Shokora, die gebaseerd is op een geslaagde interactie tussen mens en kijkbuis, ook in België kunnen toepassen. Onze spelletjes pakken je, slepen je mee en laten je niet meer los. Dat is de tv-magie van Shokora."

Meer informatie over Shokora Inc. vindt u op de officiële website van het bedrijf: http://www.shokora.jp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here