Packard Bell introduceert mp4-speler Eclipse

Packard Bell introduceert als aanvulling op de bestaande mp3-lijn zijn eerste mp4-speler: Eclipse. Deze mp4-speler is niet alleen geschikt voor het beluisteren van muziek, maar ook voor het bekijken van foto's, podcasts en video's. Deze slank vormgegeven speler beschikt over een 2,2-inch krasbestendig hoge resolutie TFT-kleurenscherm. De Eclipse kan video's en podcasts afspelen in mpeg4-, WMV- en XviD*-formaat. De oplaadbare Li-ion accu is goed voor 22 uur muziek. De USB 2.0 High Speed aansluiting zorgt voor een extra snelle bestandsoverdracht. De mp4-speler is uitgevoerd in glanzend zwart kunststof met aluminium accenten.

Hans Schinkel, General Manager van Packard Bell Nederland: "Met de Eclipse richten we ons op de pubers en jongvolwassen. We zien dat met name deze doelgroepen geïnteresseerd zijn in het bekijken van video als ze onderweg zijn. De mogelijkheid voor het afspelen van video's in het formaat XviD en de software die wordt meegeleverd voor het ophalen en synchroniseren van podcasts, maken deze mp4-speler ook interessant voor ervaren computergebruikers."

De Eclipse is ook als stopwatch of als voice recorder te gebruiken. Daarnaast is deze mp4-speler uitgerust met een kalender, kunnen playlists worden aangemaakt en zijn er spelletjes op te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here