Frans Bauer op VTM met zijn eigen realitysoap

Frans Bauer, al op zeer jonge leeftijd bleek zingen zijn grootste passie te zijn. Vanaf zijn elfde jaar begon hij met het nemen van zanglessen en trad hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Frans Bauer groeide uit tot een nationale beroemdheid. Na de vele successen in Nederland breidde Frans Bauer zijn bekendheid uit naar de Duitstalige landen.

De grote doorbraak voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kwam voor Frans in 1996 met de release van het album 'Liebesbriefe', dat mede door Uwe Busse werd geproduceerd.

Ook op de Duitse televisie werd Frans een graag geziene artiest. In 1997 bereikte het album 'Weil Ich Dich Liebe' binnen één week de status van goud. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis behaalde dit Duitstalige album in Nederland de nummer 1 positie in de album top 100. In het totaal zijn er nu zes succesvolle Duitstalige albums van Frans Bauer in zowel Nederland als in Duitsland uitgebracht.

In België brak Frans Bauer met de single 'Ik Pluk 'n Ster' in januari 1998 door in de Belgische Top 50. Sindsdien heeft Frans ook in België meerdere gouden en platina platen mogen ontvangen. In januari 2003 werd het gouden exemplaar van 'Dicht Bij Jou' aan hem uitgereikt.

Zijn realitysoap "De Bauers", die trouwens al een tijdje op de Nederlandse tv te zien is, zou volgens de producent van de realitysoap in het najaar ook uitgezonden worden op de Vlaamse zender VTM, dit melde de producent Eyeworks. In Nederland is het een groot succes. Zou dit concurrentie voor de Plankaerts en de Pfaffs zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here