Iedereen kan meedoen met de grote volksquiz

VTM en producent Eyeworks bereiden momenteel 'De Grote Volksquiz' voor, een spetterend quiztornooi dat om meer dan één reden uniek is: Iedereen kan deelnemen! Alle Vlamingen ouder dan 16 jaar mogen deelnemen aan dit grote quiztornooi en krijgen de kans om hun kennis te etaleren in 'De Grote Volksquiz'. Slechts één persoon gaat aan het einde van de rit naar huis met de grote geldprijs.

Alle vragen én antwoorden zijn vooraf bekend!

Ben je een fervent quizzer of een volslagen amateur? Bij 'De Grote Volksquiz' doet het er niet toe. Alle vragen en antwoorden vind je vooraf kant en klaar op het internet. Surf nu naar vtm.be/degrotevolksquiz om de eerste 500 vragen én antwoorden alvast in te studeren. Deze vragenlijst met de correcte antwoorden wordt aangevuld tot er in totaal 20.000 zijn.

De eerste quizronde op locatie in Vlaanderen!

Opdracht: 10 vragen na elkaar correct beantwoorden!

Begin 2008 trekt de karavaan van 'De Grote Volksquiz' door heel Vlaanderen en organiseert de eerste ronde op vier verschillende locaties.

De antwoorden mag iedereen dan wel kennen, maar zijn ook je zenuwen opgewassen tegen de strenge maar rechtvaardige juryleden? Drie bekende quizgoden stellen je tijdens de eerste ronde 10 algemene kennisvragen. Wie alle tien de vragen na elkaar juist kan beantwoorden, mag door naar de volgende ronde.

Wie slaagt in de volgende ronde, komt terecht in één van de 10 studioshows waarin telkens één winnaar doorstoot naar de grote finale. In die grote finale strijden de 10 finalisten om de schitterende geldprijs en mag de winnaar zich vanaf dan de beste quizzer van Vlaanderen noemen!

Schrijf je vandaag nog in!

Ben je ouder dan 16 en wil je deze uitzonderlijke quizkans wagen?

Schrijf je vandaag nog in:

vtm.be/degrotevolksquiz

of

VTM-De Grote Volksquiz – Postbus 200 – 1800 Vilvoorde 1

En denk eraan: Je hoeft zeker niet de grootste bolleboos te zijn om dé grootste quizkampioen van Vlaanderen te worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here