Vrouw raakt 200 keer per dag seksueel opgewonden

Vrouw raakt 200 keer per dag seksueel opgewonden
Sarah Carmen, een 24-jarige vrouw uit Londen lijdt namelijk aan PSAS (Permanent Sexual Arousal Syndrome). Tijdens een interview met het Britse News Of The World waarbij ze vijf keer klaar kwam vertelde Carmen haar verhaal. Sinds haar 19de raakt ze ongeveer 200 keer per dag seksueel opgewonden en dit terwijl het helemaal niets te maken heeft met gevoelens van liefde of lust.

Volgens haar zou deze ziekte voortvloeien omdat ze op haar 19de antidepressie pillen slikte en nu hierdoor PSAS kreeg. De relatie met haar toenmalige vriend liep hierdoor op de klippen en haar huidige vriendjes hebben er het moeilijk mee. "De mannen vinden het moeilijk omdat ik vaak al doodop ben tijdens het voorspel en veel mannen waarderen dat niet. Tijdens het vrijen probeer ik gewoon zo veel mogelijk klaar te komen in de hoop dat de orgasmen een tijdje zouden uitblijven. Seks begint mij te vervelen."

Op dit ogenblik werkt Sarah Carmen in een verzorgingssalon en moet ze regelmatig haar werk onderbreken, zelfs al bij het horen van een haardroger moet ze even weg om naar de wc te gaan. Wetenschappers hebben vooralsnog geen verklaring voor het verschijnsel kunnen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here