Mannen en vrouwen niet graag naakt bij hun partner

Je zal het maar geloven wat onderzoekers allemaal uit hun mouw schudden. Zo blijkt dat een Britse weegschalenfabrikant een onderzoek liet doen bij 3000 mannen en kwam zo tot de conclusie dat mannen al even geobsedeerd raken met hun uiterlijk als vrouwen. Een kwart van de mannen zouden zich schamen voor hun uiterlijk dat ze niet naakt zichtbaar willen zijn voor hun partner.

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zouden experts geloven dat het dwangmatig bedekken van het lichaam, een serieuze druk op relaties is. Zo moet bij een op de tien vrouwen eerst het licht uit voordat ze zich kunnen uitkleden in de aanwezigheid van hun partner. Bijna een kwart van de vrouwen gaat niet de badkamer in, wanneer de wederhelft daar is. Van degenen die wel de badkamer betreden, is eenderde zich erg bewust van hun naaktheid. Een op de tien is zo verlegen dat ze de badkamerdeur op slot doen.

Verder lezen we onlangs in het Nieuwsblad dat seks ook echt niet iedere dag hoeft voor de meeste vrouwen want veel vrouwen willen ook nog graag aan hun uren slaap komen en als een man echt perfect wil zijn moet hij ook nog eens goed salaris verdienen, kunnen dansen en intelligent zijn. Maar de vrouw vindt grappigheid en trouw zijn, het allerbelangrijkste.

Als we dit alles kunnen geloven besluiten we dat binnenkort de wereld zal vergaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here