De grootste kaars ter wereld – Wereldrecordpoging

Op zondag 9 december om 18u zullen meer dan 25.000 kaarsen samen het 'brandend' logo van Amnesty vormen op de Grote Markt van Sint-Truiden. Een vurige en warme start voor de Mensenrechtenweek. Hiermee doet Amnesty International Vlaanderen een gooi naar het Guinness Wereldrecord 'Het grootste brandende beeld gevormd door kaarsen'.

Voor deze wereldrecordpoging gaat Amnesty in zee met 2 partners, nl. vzw De Vlaspit die de kaarsen produceert, en de Stad Sint-Truiden die het evenement mee sponsort. Het doel van deze actie is enerzijds de werking van Amnesty in Sint-Truiden en Limburg versterken, en anderzijds Amnesty International in de kijker zetten door de media-aandacht die deze actie zal opleveren.

Mee doen? Amnesty zoekt nog sympathisanten voor dit unieke evenement om een kijkje te komen nemen of liever nog om een handje toe te steken.

Om die 25.000 kaarsen allemaal tegelijk te laten branden, zijn er een heel aantal vrijwilligers nodig die willen helpen om de kaarsen te plaatsen en aan te steken. Omwille van de veiligheid wordt er uitgekeken naar vrijwilligers van 16 jaar of ouder.

Wil je meedoen of heb je vragen, stuur dan een berichtje naar Carine via onderstaand formulier.

http://www.aivl.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here