Wat als alle homo's straks zaad donoren…

Hetero's kunnen op hun twee oren slapen. Het wordt niet drummen bij de spermabanken als wij homo's straks ons kwakje gaan afleveren. Dat zegt Miss Priba, een travestiet die graag tegen de schenen stampt. Enkele dagen geleden riep het holebiblad ZiZo homo's massaal op om zaad te donoren. Maar zo hebben ze meteen ook de schrik van heel wat heterokoppels op de hals gehaald: Zouden zij dan geen zaad krijgen dat besmet is met hiv of een andere soa? Of erger nog: ook homootjes krijgen als kinderen! Dit waren slechts enkele de verontruste heterocommentaren in talrijke opiniestukken, schrijft de ons verder totaal onbekende Miss Priba.

Radio 1 haalde er artsen bij van het UZ te Brussel die kwamen verklaren dat er medisch gezien geen enkele reden zou zijn dat homosperma minder veilig zou zijn dan heterosperma. Er zit geen hiv in en de kans dat er uit homosperma 'verkeerde' jongens of meisjes komen is even groot als uit heterosperma.

Niet drummen aan de spermabanken

Miss Priba stelt onze heteroseksuele medemens nu gerust. Homo's zullen waarschijnlijk niet ingaan op het verzoek om massaal hun kwakje achter te laten bij de spermabanken. Uitgaande van haar levenslust, schudt zij zo vier belangrijke redenen uit haar mouw:

"Als je ervan uitgaat dat alles wat verteld wordt effectief waar is, en je de seksfrequentie van homo's in gedachten houdt, zouden alleen donderdag en vrijdag geschikt zijn als donordagen voor gays", meent Miss Priba. "Aan elke afgifte van een kwakje moeten drie dagen volledige onthouding voorafgaan. Mannen die in het weekend seks hebben gehad, kunnen dus pas op donderdag of vrijdag bij de spermabank terecht."

"Foefelen met de dagen heeft geen zin", meent Miss Priba, "omdat de concentratie van het zaad niet voldoende is opgebouwd als je binnen de drie dagen weer klaarkomt. Overijverige laboranten kunnen aan de hand van het aantal bewegende deeltjes in de mannenmelk immers perfect nagaan hoeveel dagen onthouding er is geweest."

Tot zover de dagelijkse masturbatie?

Bovendien twijfelt zij er aan of de doorsnee homo wel zonder zijn dagelijkse masturbatie kan. "Als ik mijn ogen sluit, zie ik mooie mannen. Als ik mijn internet open, zie ik mooie mannen. En net als ik ga slapen, slaat mijn fantasie op hol."

"Heel wat homomannen zijn trouwens steriel", gaat Miss Priba verder in haar bericht aan de homonatie, "en dit als gevolg van het veelvuldig saunagebruik na de fitness of het regelmatig bezoek aan een gay sauna."
Heteromannen die hun vrouw zwanger willen maken, krijgen inderdaad de raad om minstens drie maanden niet naar de sauna of de zonnebank te gaan om het zaad niet te oververhitten. Het is niet voor niets dat de teelballen, waarin de gemiddelde temperatuur ongeveer 35°C bedraagt, buiten het lichaam hangen. Het zaad wordt in de hete lucht van de sauna letterlijk gesteriliseerd.

Verkeerde boekjes

Miss Priba ging naar eigen zeggen haar licht even opsteken bij heteromannen die wel eens bij de spermabank komen. Zij wisten haar te vertellen dat er voor ons alleen maar de verkeerde boekjes liggen: alleen foto's van vrouwen met grote tieten en doorzichtige slipjes kunnen de mannen tot een kletsnat hoogtepunt brengen.

De voorschriften van de spermabanken laten je wel toe om assistentie mee te brengen. Voor de mannen waarbij de boekjes onvoldoende inspiratie bieden, kan een extra helpende hand misschien soelaas bieden. Maar zeg nu eerlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here