Paris Hilton en Nicole Richie gaan op kamp

Na bijna twee jaar in ruzie geleefd te hebben, verbaasden Paris Hilton en Nicole Richie in oktober 2006 vriend en vijand door een einde te maken aan hun bittere vete. Vervolgens besloten de twee dames zich meteen te storten op een nieuw avontuur : de vijfde jaargang van hun reality-programma 'The Simple Life'. Deze gaat maandag, aansluitend op het vierde seizoen, op KANAALTWEE in première.

Paris en Nicole gaan deze keer een opmerkelijke uitdaging aan : ze worden begeleiders op Camp Shawnee, een vakantiekamp voor jongeren. Vijf weken lang zullen ze tieners met raad en daad bijstaan. Op het programma staan o.a. een kamp voor jongeren die gewicht willen verliezen, een overlevingskamp en een acteerworkshop. De omstandigheden waarin ze hun taak moeten vervullen zijn allesbehalve gemakkelijk. Van enig comfort is er nauwelijks sprake : ondanks hun leidersfunctie verblijven ze er immers – net zoals hun kampgenoten – in een eenvoudige houten barak. Bovendien moeten ze zich onderwerpen aan het gezag van de strenge kampleider Big Chief Ed.

Hun verblijf in het kamp ziet er plots een stuk rooskleuriger uit wanneer de dames kennismaken met hun mannelijke collega's, die hen al vanaf dag één het hof proberen te maken. Al snel wordt duidelijk dat Camp Shawnee een onvergetelijke ervaring zal worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here