Thru the Moebius Strip, een intergalactisch sprookje

Fysicus Simon Weir raakt vermist op een verre planeet na een teletijdexperiment. Acht jaar later gaat zijn 14-jarige zoon Jac naar hem op zoek in alle uithoeken van het heelal. Zijn reis brengt hem op de vreemdste planeten, tot hij op een dag het tijdportaal vindt dat zijn vader creëerde. De doorgang leidt naar Raphicca, een planeet waar de tijd schijnbaar is blijven stilstaan en die wordt bevolkt door reusachtige wezens en wonderbaarlijke, gevaarlijke schepsels.

"Thru the Moebius Strip" is een 3D fantasy animatiefilm, geregisseerd door Glenn Chaika. Het verhaal en de personages zijn van de hand van stripmonument Jean Giraud, wiens visie zonder meer bepalend was voor de film. Onder het pseudoniem 'Moebius' ontwierp deze Franse striptekenaar onder meer de decors, kostuums en rekwisieten voor films als The Fifth Element, Alien en The Abyss.

"Thru the Moebius Strip" is een meeslepend intergalactisch sprookje, een explosie van kleuren in een bizarre fantasiewereld, dat onmiskenbaar de handtekening van de meester draagt.

Meer info op: www.mandragon.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here