Modellen poseren met halfnaakte man

Vorige week besloot Marc Dochez van Dominique Models om Kelly nog een kans te geven. Zeven meisjes strijden nu nog om de titel van Topmodel. Voor het eerst moeten de kandidaat-modellen voor een fotoshoot samenwerken met een halfnaakt mannelijk model. Fotograaf Jean Van Cleemput wacht de modellen op in een studio met een jungledecor. Niet alle meisjes zijn even blij met deze opdracht. Hanne bijvoorbeeld … Zij is nog niet helemaal bekomen van de shoot in de vriescel waar ze omgeven werd door starende vismijn-arbeiders en ziet het bijgevolg niet zitten om weer met een man te poseren. Ze vreest dat haar vriend het bovendien niet zal accepteren dat ze een intieme pose aanneemt met een andere man .

Dominique Models-medewerker Tom Van Dorpe neemt de modellen de volgende dag mee voor een beautyshoot waarbij close-up beelden centraal staan. Fotografe van dienst is Monique van Endert. Monique is sinds jaar en dag één van de meest gevraagde professionals voor het fotograferen van beautyshoots De juiste gelaatsuitdrukking van een model is hierbij van cruciaal belang. Geen makkelijke opgave wanneer blijkt dat de meisjes in een vuile, koude vijver moeten poseren. Elisa besluit deze shoot aan zich te laten voorbijgaan omdat ze verkouden is.

Hoe de juryleden op de beslissing van Elisa zullen reageren, wordt duidelijk wanneer ze de meest recente prestaties van de modellen beoordelen. Deze week worden Ghislaine Nuytten, Lieve Gerrits en Vasko Todorov bijgestaan door Monique Van Endert, de fotografe van de beautyshoot. Na een moeilijke en lange deliberatie is de jury het eens over de twee minst presterende meisjes van deze week. En net wanneer de twee mogelijke afvallers naar Marc Dochez van Dominique Models willen vertrekken, krijgen ze onverwacht bezoek in de loft…

TOPMODEL

Maandag 5 november 2007 om 21u35 op KANAALTWEE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here