Open Bedrijvendag in het teken van 'Duurzaam Ondernemen'

Op zondag 7 oktober zetten niet minder dan 349 bedrijven hun deuren wagenwijd open voor de zeventiende editie van Open Bedrijvendag, het grootste eendagsevenement in Vlaanderen. Zowel kmo's, éénmanszaken als grote multinationals nemen deel. Enkele namen? Philips, Ecover, Nike, Ziekenhuizen Sint-Jozef en Sint-Vincentius, Alcatel-Lucent, Procap, Lamifil, Fabricom, Sara Lee (Douwe Egberts), de Civiele Bescherming in Liedekerke, Nexans, Initial Textiles, Ewals Cargo Care, Veiling Haspengouw, Liften Coopman, Belgomilk kaasmakerij.

Thema: 'Duurzaam ondernemen'

Ieder jaar legt OBD in overleg met de Vlaamse Gemeenschap een thema vast. Voor editie 2007 koos bevoegd minister Fientje Moerman voor 'Duurzaam Ondernemen'. De daaraan gekoppelde awarduitreiking op dinsdag 2 oktober wordt georganiseerd met de steun van de OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij.

Extra actie 'Een andere kijk op afval en bodem'

Via deze actie wil de OVAM het grote publiek laten kennismaken met alle aspecten van het afval- en bodembeleid. Niet minder dan 35 bedrijven in Vlaanderen nemen deel, van afvalophalers en -verwerkers tot stortplaatsen en grondreinigingscentra, van recyclagebedrijven tot kringloopcentra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here