Jos Chabert, oud minister is een verwend jongetje

De chauffeurs van het Brussels Parlement zijn ontevreden. Jos Chabert, oud CD&V-minister en politieke krokodil van de oude stempel, maakt te pas en vooral te onpas gebruik van de diensten van de chauffeurs van het Brussels Parlement. Hij zou de chauffeurs zelfs midden in de nacht optrommelen om uitstapjes te maken naar Oostende en Amsterdam. Nochtans is Chabert al lang geen minister meer, en mag hij dus geen beroep doen op de chauffeurs van het parlement. Maar dat schijnt deze verstokte belgicist nauwelijks te storen.

Het is niet de eerste keer dat Chabert in opspraak komt.

Zo was hij jarenlang Brussels minister, zonder dat hij aan de voorwaarden voldeed om Brussels minister te mogen zijn. Ook nu zit hij nog steeds onterecht in het Brussels Parlement. Chabert woont namelijk NIET in het Brussels Gewest maar in het Vlaamse Meise.

En enige jaren geleden kwam Chabert in opspraak toen een journalist beweerde dat Chabert hem en enkele collega's wou betalen om in ruil enkel positief over hem te berichten. Bron: Dominiek Lootens, Brussels Volksvertegenwoordiger

U vindt hierover meer informatie op http://www.brusselsaffaires.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here