Iedereen kan in Knokke surfen dankzij gratis Wi-Fi

Free-hotspot.com en KMC kondigen vandaag aan dat ze samen gratis Wi-Fi brengen naar het strand van Knokke. Deze nieuwe dienst biedt de strandgangers gratis internettoegang langs de 2km lange kustlijn. Tot eind september zal deze dienst toegankelijk zijn, daarna besluit de stad Knokke of dit blijvend zal zijn. De dienst is beschikbaar dankzij sponsors: gebruikers bekijken een advertentie in ruil voor het gratis surfen op het internet.

"Wij zijn zeer verheugd dat we de mensen hier in Knokke gratis kunnen laten 'surfen', zegt Joe Brunoli, Vice President, HotSpot Market Development van free-hotspot.com. "Steeds meer mensen nemen hun draadloze toestellen mee tijdens hun weekend weg of op vakantie. Strandgangers kunnen tegelijkertijd online gaan en van het strand genieten. Wij werken deze zomer samen met KMC en verwachten dat de gratis Wi-Fi-toegang ook zal blijven."

Paul Lauwereins, Account Manager bij KMC zegt: "Via ons InspiAir netwerk brengen wij supersnel draadloos internet voor internettelefoons en zelfs mobiele tv – allemaal vanuit één enkel zendpunt. Wij geloven dat deze technische veelzijdigheid gecombineerd met het gratis Wi-Fi-model van free-hotspot.com een rendabele en goed werkende oplossing is voor alle steden, universiteiten, kantorencomplex en andere openbare locaties die Wi-Fi willen aanbieden."

Over free-hotspot.com:
free-hotspot.com beheert 's werelds grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk met meer dan 1.600 HotSpots in 16 Europese landen. De HotSpots van het bedrijf zijn gevestigd in hotels, cafés, restaurants, benzinestations en andere openbare ruimtes.

Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internetnetwerk van free-hotspot.com dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006". De winstgevendheid van hun programma voor HotSpot eigenaren is ook erkend door free-hotspot.com's benoeming tot "Best Business Idea" voor de horeca tijdens de FIZZZ Awards 2006 in Duitsland.

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en biedt iedere maand gratis draadloos internet aan meer dan 300.000 mensen. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 17.000 gratis draadloze internetlocaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar: www.free-hotspot.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here