Imam in Nederland is een slechte job

Verdonk, minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie uit Nederland heeft de smaak goed te pakken. Eerder deze week heeft ze al drie radicale imams het land uitgezet, en nu is het de beurt aan Iskender Pasa Camii van de Rotterdamse moslimgemeenschap. Verdonk verwijt hem dat hij oproept tot haat en opruiing tot de jihad.

Iskender Pasa Camii de uit Syrië afkomstige imam heeft de Nederlandse nationaliteit aangemeten, maar Verdonk kennende zal dit geen belemmering vormen om hem met klikken en klakken het land uit te zetten. Volgens geenstijl zijn de imams van El Tawheed (Amsterdam) en As Soennah (Den Haag), Al Mouahidine (Helmond) en de Stichting voor Islamitische Jongeren (Breda) ook in opspraak gekomen. Hun verblijf in Nederland hangt aan een zijden draadje.

Verdonk is een harde tante, ze beperkt zich tot haar kerntaken en die taken wil ze goed uitvoeren, eenvoudig en effectief. Ze wil heldere procedures, die asielzoekers en andere immigranten snel duidelijkheid bieden over hun toelating tot Nederland. Geen makkelijke klus, maar wel maatschappelijk relevant, zegt ze.
http://www.justitie.nl/organisatie/verdonk_nl/column/index.asp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here