Sporten en fietsen tot het bittere einde in Erwetegem

Soms hoor je wel eens van die verhalen: mensen die tot op hoge leeftijd nog sportieve prestaties neerzetten waar menig jongere u tegen zegt. In beweging blijven is voor iedereen verstandig. Tegenwoordig sta je met een leeftijd van 60 nog midden in het leven en kun je vaak nog prima uit de voeten bij een sportclub.

Daarom start WTC Emycotrappers Erwetegem dit jaar met een echte groep recreanten (D-ploeg) die in een rustig tempo hun zondagritten zullen afwerken.

Op zondag 27 februari 2005 start WTC Emycotrappers Erwetegem haar 28ste fietsseizoen. WTC Emycotrappers Erwetegem bestaat uit ongeveer 60 leden van 13 tot 67 jaar oud. Voor de zondagritten splitsen ze zich in vier groepen, zodat elke fietser zijn gading vindt. Na elke rit komen ze samen in het clublokaal Gasthof Erwetegem. Ook nieuw is de volledig vernieuwde website http://www.wtcemycotrappers.be met als bedoeling leden en bezoekers maximaal te informeren over de club en haar organisaties.

Het onstaan van de club.
De eerste officiële boekingen in het kasboek dateren van juli 1977. In het eerste jaar reed de club tweemaal per week op zondag en woensdag. Een spaarvarken en bakschieting zorgden voor de nodige inkomsten, zodat het eerste jaar met een batig saldo werd afgesloten.

Het tweede jaar zorgden zelfklevers en vooral Kermis Ten Bos (met twee andere clubs) voor de voornaamste inkomsten. De uitgaven waren navenant: een werkbak, sleutels en een fietspomp, en

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here