Schrijf in voor de Road Safety Quest en win een Fiat Punto

Jongeren die zich nog voor woensdag 23 februari inschrijven en meespelen met Road Safety Quest maken kans om een Fiat Punto te winnen. Maar ook wie pas nadien inschrijft kan nog steeds heel mooie prijzen in de wacht slepen. De verkeerswedstrijd die wordt georganiseerd door Minister van Mobiliteit Renaat Landuyt en het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) telt reeds meer dan 22.000 deelnemers.

Road Safety Quest is een spannend, interactief spel op de wedstrijdsite http://www.rsq.be Met de wedstrijd willen de initiatiefnemers de verkeersveiligheid promoten. Road Safety Quest loopt met de steun van Fiat, Skynet Music Club, De Standaard, Studio Brussel, La Libre Belgique en Pure FM.

De wedstrijd is gericht op jongeren van 16 tot 25 jaar, een groep die oververtegenwoordigd is in de ongevallenstatistieken. RSQ geeft jongeren de kans om op een vernieuwende en ludieke manier hun kennis van het verkeersreglement en hun attitude in het verkeer te toetsen, en daarbij mooie prijzen te winnen.

In vier etappes van telkens één week komen in de wedstrijd verschillende thema's aan bod zoals de kennis van het verkeersreglement, defensief rijden en correct rijgedrag. Het principe van het spel is vrij eenvoudig: tijdens het afleggen van de etappes krijgt de speler een aantal meerkeuzevragen op te lossen. Wie vrienden uitnodigt om mee te spelen, heeft extra kansen om te winnen.

Wie meedoet aan alle vier etappes – dat kan nog door in te schrijven voor woensdag 23 februari – maakt kans om de hoofdprijs te winnen, een nagelnieuwe Fiat Punto. De winnaars op de tweede en derde plaats in het eindklassement gaan naar huis met een laptopcomputer. Maar ook voor wie pas later inschrijft, zijn er aantrekkelijke prijzen: een Fiat Panda voor de winnaar van de vierde spelweek, en verder elke week vliegtuigtickets, Fiat-rijvaardigheidsstages, mp3-spelers, cd/dvd-waardebonnen, filmtickets, abonnementen op De Standaard Online en in totaal maar liefst 40.000 muziekdownloads van Skynet Music Club.

Voor wie wil meespelen, één adres: http://www.rsq.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here