Marjolein Keuning zet ons in het blootje

We schreven dat gisteren dit verhaal nog een staartje zou krijgen, nog geen 24 uur later is het al zover. In een interview dat gegeven is door Wilma Nanninga, (redactrice van een dagblad in Nederland) staat te lezen dat Marjolein Keuning inmiddels over de eerste schrik heen is, en dat ze het erg leuk zou vinden als de Playboy haar zou bellen.

Wilma legde ook bij Sjaak Bral uit waarom Marjolein zo graag in het mannenblad wil. "Ze vindt dat haar lichaam in de afgelopen twaalf jaar nauwelijks is veranderd. En als mensen haar dan toch naakt willen zien, dan lijkt het haar leuker om met een mooie reportage in de Playboy te komen." ( Bron: http://www.noordzeefm.nl )

Wie goed bij zijn verstand is zal er wel mee eens zijn dat dit een stunt was, even alles op straat zetten met de verwachting dat er toch iemand het filmrolletje zou vinden. Daarom denken wij dat het doorgestoken kaart is, waarom zou je anders in een interview beginnen over playboy?

Bericht van gisteren op Belg.Be
Tegenwoordig vinden ze alles langs de kant van de straat of bij het grof huisvuil. Als je dat niet gelooft maken ze je iets anders wijs. Nu heeft er in Nederland een kwiet, die de straten afschuimde, een zogenaamde vinder, de ongemonteerde ruwe film gevonden van een naakte Marjolein Keuning onder de douche met op de achtergrond de crew die aan het overleggen is terwijl zij de douchekop probeert af te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here