Leraar leert studenten bommen maken

Een scheikundeleraar David Pieski uit Orlando is gearresteerd omdat hij studenten in de les had leren bommen maken, dat schrijft www.cnn.com . Als dat al niet meer mag, dan begrijp ik er niks van. Een boeiende les is toch waar je proeven kan doen. Hij stelde de leerlingen ook op de hoogte van het gevaar, hij adviseerde om een elektrische ontstekingsmechanisme te gebruiken zodat ze uit de buurt van de explosie konden blijven.

De politie vond ook in het leslokaal een boek met gedetailleerde instructies, samen met enkel filmpjes die de man had gemaakt op een golfterrein om de leerlingen te onderwijzen in de snelheid van een chemische reactie.

De man is op borgtocht vrij in afwachting van een verder onderzoek. De directie van de school verklaarde aan de politie dat de leerkrachten op school geen enkel vorm van explosieve in bezit mogen hebben.

Stel je voor, een scheikundeleraar die geen martiaal heeft om bommen te maken en onderricht geeft uit boeken, dat is toch geen goede leerkracht. Onze leerkracht leerde ons jaren geleden in de scheikundeles stinkbommen maken. Je merkt al wat er van ons is terechtgekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here