Schooltour van Nailpin was een groot succes

De Belgische rockformatie rockformatie Nailpin mag terugblikken op een succesvolle Schooltour. Samen met muziekzender TMF en StuBru heeft Nailpin de voorbije week de 5 Vlaamse provincies bezocht tijdens de Nailpin Schooltour. Maandagmorgen was er veel vreugde te noteren in het Koninklijk Atheneum van Berchem. Als eerste school kwam Nailpin met z'n eigen Amerikaanse tourbus de speelplaats oprijden voor een weergaloos concert. Dinsdag mocht het Sint-Gertrudiscollege in Wetteren victorie kraaien want zij waren de winnaars van de grote Nailpin schooltour. Woensdag kwam Nailpin op bezoek in het Lyceum in Dilbeek, gisteren stond het Sint-Niklaas instituut in Zwevegem op het programma en vanmiddag kreeg de Provinciale Middenschool van Hasselt het bezoek van Nailpin.

Frontman Sean Dhondt van Nailpin kijkt met veel voldoening terug op de schooltour van de groep: "Het was echt super vet. We zijn tijdens onze concerten vooral geschrokken van de reacties van de teenagers op de speelplaats. Vooral bij de nummers 'Worn out' en onze huidige single 'What are you waiting for' zijn de speelplaatsen bijna ontploft. Ja, voor ons was het echt een leuke ervaring".

Na 'Worn out' en 'What are you waiting for' – uit het Nailpin album 'White lies & butterflies' – komt er weldra een derde single uit van de groep. We kunnen je in primeur alvast vertellen dat de keuze is gevallen op 'They don't know', een nummer afkomstig van Kirsty MacColl maar door Nailpin in een eigentijdse versie opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here