Kroonprins Filip mee op Belgische handelsmissie naar India

Zaken doen met India ? Er zijn exportkansen naar vierde grootste economie in de wereld want India groeide uit tot de vierde grootste economie in de wereld. In 2003 realiseerde het land een economische groei van 7,4 %. Bovendien vereenvoudigt de Indiase overheid momenteel de handelsprocedures en promoot op die manier handel en investeringen in onder meer energie, telecommunicatie, verzekeringen en financiële diensten, transport, productie en stedenbouw.

Overigens is van 12 tot 19 maart een Belgische handelsmissie naar India gepland onder de leiding van kroonprins Filip. Voor de deelnemers aan deze missie maar ook voor alle andere geïnteresseerde KMO's organiseert, UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, op dinsdag 22 februari in Brussel een conferentie over zaken doen met India. Tijdens de conferentie zal zowel door Belgische als Indiase inleiders worden ingegaan op de exportkansen voor Belgische bedrijven naar India en over de financiële en economische situatie van het land. Er is ook een praktijkgetuigenis van een met India ervaren exporteur.

De UNIZO-Conferentie"Zaken doen met India" gaat door op dinsdag 22 februari aanstaande van 19u30 tot 22 uur in KBC-Bank, Herman Teirlynck Auditorium, Havenlaan 2, 1080 Brussel. UNIZO-leden en KBC-cliënten betalen 72,60 euro, anderen 108,90 euro. Inschrijvingen en informatie: hilde.vens@unizo.be, http://www.unizo.be/internationaal/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here