ZA-BOYZ – Na Wallonië, nu ook succes in Vlaanderen

Een Franstalige release van eigen bodem? We hebben het dan over Je veux Julie, de debuutsingle van ZaBoyz. ZaBoyZ is een multi-getallenteerde 'muziekformatie' van bij ons. Spilfiguur bij ZaBoyZ is Tad, een 13-jarige zanger/danser/entertainer afkomstig uit een artistiek nest. Tad z'n ouders hebben hun sporen verdient als marionettisten en ontwerpers van dromen in de showwereld en dat met hun groots opgezette spektakels. Dankzij deze 'artistieke mosterd' is Tad op jonge leeftijd reeds opgegroeid in een creatieve wervelwind. Tad laat zich op het podium omringen door heel wat friends, stuk voor stuk getallenteerde dansers van bij ons die onder het goedkeurende oog van Move Dance Center choreograaf Michel Froget de formatie ZaBoyZ gestalte geven.

Je veux Julie, de eerste single van ZaBoyZ heeft z'n start niet gemist in Wallonië. Nu zaterdag staat je veux Julie al in de TOP 10 (# 8) van de Ultratop 50 (www.ultratop.be) en dit na slechts 3 weken release. Tad is van Franstalige origine maar hij is momenteel aan een spoedcursus Nederlands begonnen.

Na Wallonië is het dus nu de hoogste tijd om gans België – en vooral dan ook Vlaanderen – kennis te laten maken met ZaBoyZ.!

Op de cd-single kan je ook de video-clip terugvinden. Gewoon even in je pc stoppen is de boodschap!!!

Xtra info over TAD / ZaBoyZ:

Tad heeft een opleiding klassiek ballet gevolgd, hip hop, funk, Jazz en tapdans. Hij volgde ook enkele dansstages in het buitenland. In 2004 speelde hij een belangrijke rol naast Ornella Muti in de laatste langspeelfilm van Yvan Lemoine: "Vendredi ou jamais".

Soms krijgen we de vraag: Is er nog "nieuw, fris, muzikaal talent" in België? Het antwoord is simpel weg: JA en dan spreken we meteen ook over ZaBoyZ!

Over 10 dagen is ZaBoyZ met Je veux Julie ook in Vlaanderen overal te koop!
Meer informatie kan je vinden op http://www.arsentertainment.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here