Schnappi van Dynamite zal dikke hit worden

Aanstaande vrijdag 04 februari 2005 ligt de nieuwste single van Dynamite – Schnappi in de winkels. Zanger/producer Francis Van Mechelen heeft net als vorig jaar weer een schitterende APRES-SKI hitsingle in elkaar gestoken : Schnappi ! Schnappi is bedacht door het 9-jarige Duitse meisje Joy Gruttman. Samen met haar tante ontstond Schnappi en sinds eind 2004 is de gekte over de fijne krokodil helemaal losgeslagen.

In Duitsland staat Schnappi al # 4 weken op nummer 1 in de hitlijsten en verkocht de single al méér dan 400.000 exemplaren. Van een voltreffer gesproken. In Nederland komt Schni-schna-schnappi vanuit het niets op #2 de hitlijsten binnengedoken. Enkel de benefietsong voor Tsunami kan bij onze Noorderburen de opmars van de zingende krokodil afremmen.

Francis Van Mechelen was uiteraard in de wolken dat hij een Nederlandstalige après-ski versie van Schnappi kon opnemen. « Het idee is eigenlijk van mijn dochter Gloria gekomen. Ik heb een aantal weken in Litouwen gezeten tijdens de eindejaarsperiode. Op de Duitse televisie ben ik daar vaak geconfronteerd met Schni-schna-schnappi en dus dacht ik bijmezelf waarom geen Nederlandstalige Dynamite-versie maken van het nummer. Heb ik dan ook onmiddellijk gedaan, vorige week toen ik ben thuisgekomen in België « aldus Francis « Cisco » Van Mechelen.

Laat ons even duidelijk zijn dat Schnappi van Dynamite alweer alle ingrediënten bezit om van deze plaat een DIKKE HIT te maken. Versie één (track 1) is de kindje zingt versie. Versie twee (track 2) is de versie waarbij kindje zwijgt. Verder werd er een multi-aanstekelijke Dynamite-beat gebruikt en heeft songwriter Dennis Peirs een schitterende tekst gemaakt op de Schnappi-melodie.

Na De Pizzadans, Toeter op m'n waterscooter, De Opblaaskrokodil en De Vogeltjesdans heeft Dynamite met deze ijzersterke party-versie van Schnappi opnieuw de hoofdvogel afgeschoten.

Dynamite is met Schnappi alvast de 'TIP VAN DE WEEK' in de nieuwe aflevering van de Kids Top 20 (zondag 06 februari 2005) wanneer de karnaval-aflevering van de KT20 op de buis komt. Meer info hierover op http://www.kidstop20.be

Alle Dynamite informatie kan je vinden op http://www.dynamitemusic.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here