CÜVA FT DJ F.R.A.N.K zoekt mooie volk op 2 feb

De Canadese zangers/songwriters/producers Vick Krishna & Craig Smart zijn sinds hun doortocht met The Underdog Project / Summerjam 2003 in ons land blijven plakken. Summerjam 2003 was een wereldhit voor The Underdog Project dankzij twee Belgen. DJ FRANK (www.dj-frank.be ), resident-deejay in o.a. Discotheek Carré te Willebroek draaide Summerjam van The Underdog Project in een mix met Fiesta Los Tamborilleros van The Sun Club. Producer Andy Janssens (2 Unlimited, Kate Ryan, Nick Kamen e.v.a.) zorgde samen met DJ FRANK voor Summerjam 2003. Resultaat was dus een wereldhit voor The Underdog Project en daar waren/zijn Vick Krishna & Craig Smart beide Belgen nog steeds heel dankbaar voor. Dat 'muziek' méér is en hechte vriendschappen bestaan bewijst CÜVA FEAT DJ F.R.A.N.K. Na het succes van Nunu de voorbije zomer – een samenwerking van Andy Janssens, DJ FRANK en Vick Krishna – is het nu tijd voor CÜVA.

CÜVA is het muzikale duo bestaande uit de Canadese zangers Vick Krishna en Craig Smart. Beide heren schreven het nummer In da club een paar maanden geleden. Vervolgens trokken ze naar de Belgische platenmaatschappij ARS ENTERTAINMENT en het resultaat was een INTERNATIONALE PLATENDEAL. In da club werd opgenomen deels in Canada en deels in België onder het oog van Andy Janssens en DJ F.R.A.N.K. Sinds anderhalve maand is de vinyl van In da club één van de meest gedraaide songs van het moment. De jacht op deze vinyl is gigantisch. Zelfs vanuit Italië, Frankrijk, Duitsland e.a. komen er aanvragen binnen voor de vinyl van In da club.

Op woensdag 02 februari 2005 neemt CÜVA FEAT DJ F.R.A.N.K de video-clip op van de eerste single In da club. Regisseur van dienst is de Internationaal gereputeerde Belg Charles de vance die tekende voor o.a. Stupiddisco, de spraakmakende clip van Junior Jack. De video-crew bestaat uit meer dan 25 mensen en het budget van de clip is naar Europese normen. Aanstaande woensdag zal discotheek Carré te Willebroek de BABE-PLACE 2 BE worden. Voor deze video-clip zoekt CÜVA FT DJ F.R.A.N.K nog héél wat mooie volk. Wie? Jongens en meisjes tussen de 18 en 25 jaar die zich a.s. woensdag kunnen vrijmaken zijn van harte welkom. Stuur vandaag nog een mailtje naar promo@arsproductions.com met een foto van jezelf en een leuke tekst (uitleg). CÜVA FT DJ F.R.A.N.K brengt met In da club een Europese hitsingle uit. In gans Europa verschijnt deze 'BELGISCHE SINGLE' en de hitgevoeligheid is gegarandeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here