Man wil zwanger worden …

We kregen de vraag van een man om een oproep te doen naar onze lezers om hem te helpen met zijn zoektocht om zwanger te raken. Zo schrijft de man die anoniem wil blijven. Ik ben een man van 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend. Nu zouden we graag kinderen krijgen. Zoals je al zult begrijpen, om een kind te adopteren is het uitgesloten volgens de wet en ook mijn vriend is er echt niet voor te vinden. Daarom had ik gedacht om zelf zwanger te worden van een baby. Het probleem is, ik durf er met niemand over praten, dus wil ik aan u vragen eens een oproep te lanceren om zo aan informatie te komen.

Het enigste dat ik gevonden heb op internet was een artikeltje waarin een Chinese arts beweerde dat het niet zo moeilijk was voor mannen om zwanger te worden. De dokter zocht op dat ogenblik vrijwilligers. De operatie was immers ook niet gratis volgens dat artikel op internet. Een adres of naam heb ik niet gevonden van die dokter enkel dat elke deelnemer er 24.200 euro voor betaalde. Dat heb ik er zeker voor over.. Wie kan me helpen.

De redactie:
Of deze oproep geloofwaardig is laten we aan jullie over, maar we vonden hem wel bijzonder om deze oproep op onze site te zetten. Wie iets meer weet over mannen en bevallen laat het ons weten. (Rob)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here