KAA Gent Smoking Buffalo4 is iets anders dan denderwater

kaa gentHier kan Eendracht Aalst nog eens een puntje aan zuigen. Uit goede bron hebben we vernomen dat ze bij KAA Gent niet gewoon zijn van denderwater te drinken.

KAA Gent geeft toe, de 4de editie heeft even op zich laten wachten en Kerst hebben ze al helemaal niet gehaald, maar niettegenstaande stellen ze u toch met enige fierheid de nieuwe Smoking Buffalo voor!

Ook deze keer zijn Whisky Import BELUX en The Bonding Dram op zoek gegaan naar een vat dat moest voldoen aan hun strenge (kwaliteit)eisen. Smoking Buffalo moet uiteraard rokerig zijn maar dient toch ook en vooral toegankelijk te zijn.

Naast de vertrouwde geturfde tonen kijken we ook steeds uit naar fijne fruitige toetsen. Deze heerlijk combinatie vonden we uiteindelijk in een ‘refill hogshead’ vat Ledaig. Ledaig (Led-chig) is de ‘licht’ geturfde variant die wordt gemaakt in de distilleerderij van Tobermory. Tobermory op haar beurt is de enige (officiële) stokerij op het eiland Mull (Binnen-Hebriden, Schotland)

De 4de editie werd na goede gewoonte ook gebotteld op vatsterkte … Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat KAA Gent tijdens PO II wel eens bijzonder straf zou kunnen uitpakken, onze whisky mag dus in geen geval onderdoen … Dan toch (nog) Europa League … ?!

Smoking Buffalo4 is een complexe licht geturfde Island whisky die perfect balanceert tussen zoete en rokerige karakters. De afdronk is lang en hartverwarmend!

Opnieuw een zeer gelimiteerde oplage: slechts 294 flessen, elk afzonderlijk met de hand genummerd. Wederom een exclusief collector’s item dat absoluut thuishoort bij zowel de Buffalofan als whiskyliefhebber!

SMOKING BUFFALO
Island Single Malt Scotch Whisky
4rd edition
7YO – 56.4%
single cask – Ltd. ed of 294 bottles
‘Ledaig’ from Tobermory distillery
bottled: 6th FEB 2013

De prijs voor elk enig exemplaar is slechts 58,00 euro (incl. BTW)
Smoking Buffalo4 is beschikbaar vanaf 04-03-2013
op volgende locaties:
G-huis, Melle
Soda, Zevergem
De Karper, Gent
Café Koophandel, Baarle (Drongen)
Picasso, Lochristi
of via info@thebondingdram.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here