Het is nog steeds Boonjaar in Aalst

boon

Aalst (redactie/mas) Op 15 maart 2013 zou Louis Paul Boon 101 kaarsjes uitgeblazen hebben. Meteen het officiële einde van het feestelijke Boonjaar. En voor Curieus Aalst de perfecte aanleiding om het boek “Neuzen in De Kapellekensbaan” aan pers en publiek voor te stellen.  

“Neuzen in De Kapellekensbaan” bundelt vijf eigentijdse interpretaties van Boons klassieker. Curieus kon vijf literaire kleppers strikken voor hun versie van De Kapellekensbaan anno 2013: Mustafa Kör, Annelies Verbeke, Paul Baeten Gronda, Christophe Vekeman en Stijn Vranken. Ook Vlaanderens belangrijkste politiek tekenaar GAL en cartoonist KIM haalden hun pen boven voor deze mijlpaal in de Belgische literatuur.

Ontdek het boek “Neuzen in De Kapellekensbaan” in primeur in Aalst op 15 maart 2013 in Qarfa, Stationsstraat 12 te Aalst. Aanvang om 20.00 uur.

Het boek kan je er kopen aan 12 euro, wees er dus bij want in de winkel betaal je 18,95 euro.

Wil je graag vooraf intekenen op het boek, stort dan 12 euro op rek.nr. BE 94 8777 9443 0114 met vermelding van voornaam en naam van de persoon die het zal afhalen op de boekvoorstelling. Meer info: informatie@curieus.becurieusaalst@gmail.com ”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here