Prijsstijging van 25 procent voor sportlessen in Zulte

Henk Heyerick zulteGewezen burgemeester en gemeente- en provincieraadslid is niet te spreken over de prijsstijging van 25 procent voor de sportlessen in de gemeente Zulte en zal dit zo snel mogelijk aankaarten. Dit kan gewoon niet schrijft  hij onze redactie.

“Deze morgen kwam ik tot een ontnuchterende vaststelling bij het doornemen van het nieuwe gemeentelijke infoblad. De tarieven van de sportlessen voor kinderen en volwassenen worden met een ongeziene prijsstijging van 25% verhoogd. Zonder enige bekendmaking of voorafgaande aankondiging. Zonder enige bespreking in de gemeenteraad. Ik sta versteld, en wil niet als een negatieveling overkomen, maar vind dat ik als gemeenteraadslid de plicht heb dit te melden.

In tijden van crisis de vaak jonge gezinnen met een stijging van 25% opzadelen voor bewegingslessen die bijdragen tot een gezondere bevolking… je moet maar durven. En ik hoor de repliek nu reeds, “wie het niet kan betalen, kan altijd naar het OCMW gaan” komaan dat is toch het allerlaatste wat men zal doen. Iedereen heeft zijn eergevoel. Een bezorgde vader en verontwaardigd gemeenteraadslid.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here