Buurtbewoners Affligemdreef spelen de man Willy Michiels

Willy-Michiels-ThuisAalst (redactie/mas) Via Facebook lanceert ene Stefaan Lambrecht namens de buurtbewoners  Affligemdreef een aanval op het imago van Aalst. Daarnaast wordt vooral op de man Willy Michiels gespeeld.

“Oilst een weireldstad, da’s just maar ook een foefelstad!” is de aanhef van zijn schrijven.

“In de Affligemdreef wordt weeral een prachtig stuk natuur bedreigd door den  sjoemeleir Michiels, alias bingokoning die niks met Aalst te maken heeft maar toch dank zij het nieuw stadsbestuur een parking voor ons deur wil leggen”  Hij verwijst naar de aanpassing van accomodatie die er zal komen om jaarlijks de jumping te laten plaatsvinden. “Dit gaat niet om Aalstenaars maar om een elitair gedoe waar amper Aalstenaars  aanwezig zijn, behalve degene die vip zijn uitgenodigd om gratis te zuipen en te fretten” aldus Lambrecht.

“De Deputatie van Oost-Vlaanderen maakte trouwens brandhout van de  milieuvergunning van het vorige stadsbestuur  en eiste een  masterplan in overleg met de buurtbewoners en bestuur maar wat blijkt: den bingo koning liet al een mooi masterplan maken door een firma uit Roeselare en liet dit voorstellen begin januari met veel toeters en bellen aan het college van  schepenen en burgemeester met de melding hoe belangrijk dit niet is voor onze  stad. Enig probleem de omwonenden werden niet betrokken in dit project en  onze stad heeft er niets aan alleen den bingokoning die er nadien zijn zakken  extra mee zal vullen.” gaat Lambrecht verder.

“Dit mag toch ook eens aangekaart worden” besluit Lambrecht, “want wij zijn zeer teleurgesteld  in dit nieuwe stadsbestuurdat kiest voor ‘money’ i.p.v. de bevolking, de  Oilsteneir!”

Of de stad en de omgeving gebaat zijn met een aanpak als deze, is een open vraag… De geijkte kanalen zullen oordelen of er paardenanimatie kan of niet op de Affligemdreef en onder welke voorwaarden. Maar op de man spelen, brengt in de voetbalsport meestal een rode kaart op.

1 REACTIE

  1. Geachte redactie, jullie verhaal is uit zijn context gehaald uit een post op de ludieke facebookpagina “Oiljst een wereldstad” waar wij op een ludieke manier aandacht vroegen voor de porblemtiek van een ganse zomer ongecontroleerde evenementen met veel overlast en hinder. Het woord “sjoemelaar” is dan tevens ook nog ludiek want betekent in het Aalsters dialect “iemand die zijn weg kent om op reglementaire manier zijn doel te bereiken”. Wij spelen dus zeker niet de man want de eigenaar van het domein is een NV. De buurt heeft trouwens geen probleem met paarden-evenementen als deze worden georganiseerd met respect voor de buurt, de omgeving en de reglementering ter zake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here