Aalst krijgt nieuwe carnavalsversiering op stadhuis

stadhuis

Aalst (redactie/mas) Het zal de nuchtere carnavalist waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar de immer bij de pinken Bart Van den Neste(Open VLD) had het tijdens de carnavalsperiode ook gezien. De carnavalsversiering op het stadhuis deed het lichttechnisch niet altijd. Op de gemeenteraad kreeg ij nu te horen dat er een nieuwe versiering komt. 

Bart Van den Neste heeft iets met lichtjes. Hij vroeg dan ook op de gemeenteraad waarom na de problemen rond kerstverlichting nu ook de carnavalsverlichting niet pertinent brandde. En er kwam een uitleg. Na 11 jaar in werking is dat allemaal versleten en werkt dat niet meer zoals het zou moeten. Er zal dan ook uitgekeken worden naar een nieuwe versiering…

Van den Neste stelt zich daar vragen bij: “Dergelijke eenvoudige verlichting die na 11 jaar door 1 keer per jaar te gebruiken kapot is, dat kan alleen maar in Aalst zeker. En dus maar den boel volledig vervangen.” Het jonge en nieuwe gemeenteraadslid heeft al één ding geleerd in het belfort: ” Ja mensen, ik krijg van een gemeenteraad nog meer zenuwen dan van het kijken naar een basketmatch.” Na twee gemeenteraden is dat flink!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here