Leven met een vijfling

vijfling VTMHet Texaanse koppel Ethan en Casey Jones hadden een perfect leventje. Ze trouwden na hun studies, hadden beide een goede job en bouwden hun droomhuis. Casey wilde zwanger worden, maar dit kon niet op natuurlijke wijze. Een behandeling met donorzaadcellen was nodig. In 2004 werd hun dochter Eliot geboren.

4 jaar later wilde het jonge koppel hun gezin uitbreiden en werd er weer beroep op donorzaad gedaan. De behandeling lukte maar… Casey bleek zwanger te zijn van een vijfling. Eenmaal van de shock bekomen, besloten Ethan en Casey de 5 baby’s te houden.

Op 16 januari 2009 werden Brooklyn, Ryan, Jack, Britton en Lila geboren. Een filmploeg volgde het jonge gezin tijdens het eerste levensjaar van de vijfling: de slapeloze nachten, de moeilijke organisatie van het huishouden, een reisje naar de grootouders en het uit elkaar groeien van het koppel. Het leven van Ethan en Casey Jones zou nooit meer hetzelfde zijn. Bovendien is een vijfling in huis duur. De kostprijs van de luiers loopt op tot 15.000 euro per jaar. Aangezien Casey niet meer werkt wordt het moeilijk voor het jonge koppel om het hoofd boven water te houden. Zo erg zelfs, dat ze misschien hun droomhuis moeten verkopen.

Telefacts 360: Leven met een vijfling
Woensdag 27 februari 2013 om 22.25 bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here