Word het gezicht van De Werf (fotoshoot 26 maart)

Personeel de werfBen je mooi of lelijk, jong of oud, het maakt niet uit, iedereen is welkom op de groepsfotoshoot in Aalst. De Werf zet volgend seizoen zijn publiek in de kijker. Hiervoor zoekt De Werf 50 mensen (peuters, kinderen, jongeren, volwassenen) die op dinsdag 26 maart 2013 willen deelnemen aan een groepsfotoshoot. De opname gaat door in schouwburg van De Werf. De foto wordt gepubliceerd in Werfmagezien 2013-2014 en opgehangen in ons gebouw.

Je hebt zin om mee te doen? Stuur dan voor woensdag 6 maart 2013 een mailtje (naam, adres, telefoon, GSM, e-mail) naar Communicatiebureau Soon (jim@coming-soon.be) om je deelname te bevestigen. Voeg tevens een foto bij. Soon stelt de groep samen en laat je, indien je weerhouden bent, uiterlijk vrijdag 15 maart weten hoe laat je in De Werf aanwezig moet zijn. Hou er rekening mee dat de shoot een paar uur in beslag zal nemen.

Wat verwachten we dan op 26 maart? Kom opgekleed, op je paasbest uitgedost maar niet geschminkt en neem plaats in onze schouwburgzeteltjes. Onze visagisten maken je extra mooi op. Bart Heynen, fotograaf van dienst, doet de rest.

Als dank ontvang je een duoticket voor een avondje uit in De Werf. – www.ccdewerf.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here