Het Geluid van Q ondertussen al € 50.000 waard

Q-musicTips vanaf maandag

Het Geluid van Q-music is nog altijd niet geraden. Na 37 dagen en 471 foutieve antwoorden zorgt dat ervoor dat de prijzenpot van Het Geluid ondertussen al € 50.000 bevat. Indien de luisteraars er ook de rest van de week niet in slagen het juiste antwoord door te bellen, worden er vanaf maandagochtend dagelijks tips gegeven over Het Geluid.

Foutieve antwoorden

Op maandag 7 januari gaf Q-music het startschot voor Het Geluid. Sindsdien is Vlaanderen nog altijd op zoek naar hetzelfde geluid waarmee de spannende zoektocht begon. Niemand slaagde er tot nog toe in het juiste antwoord te geven. Hoewel alle foute pogingen na te lezen zijn op de website, keren vaak dezelfde antwoorden terug. Dit is een greep uit de meest voorkomende antwoorden van de afgelopen weken:

Met een schaar door inpakpapier scheuren.
Een schaatser op het ijs. / Een skiër in de sneeuw.
Een handtekening zetten.
Luisteraars kunnen tussen 7.00u en 20.00u elk uur meespelen. Wie Het Geluid hoort en denkt het antwoord te weten, kan bellen naar het gratis nummer 0800/96025. De tiende beller die binnen raakt, mag zijn of haar kans wagen. Het startbedrag van Het Geluid was € 2.500, bij elk fout antwoord komt daar € 100 bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here